image

JM ROBOTICS

JM Robotics ble etablert i 2016 av Johan Hellstrøm og Magnus Kjelland-Olsen – to værbitte karer med lang erfaring innen ROV, offshore og arbeidsdykking. Selskapet har raskt etablert seg til å bli en av Skandinavias største leverandører av små, robuste ROV-systemer og custom design. JM Robotics AS har verksted og kontorlokaler i Kristiansund på Mørekysten, men leverer produkter og tjenester til kunder over hele Nord-Europa

JM Robotics AS leverer ROV-systemer og utstyr for operasjoner under vann. Vi har løsninger som raskt og enkelt gir deg «øyne» under vann i HD-kvalitet, enten du vil inspisere en merd, kaianlegg eller et skrog.

Vi designer og produserer helnorske ROV systemer i egne lokaler i Kristiansund. I tillegg er JM verdens største leverandør av ROV’er og Subsea komponenter fra amerikanske Blue Robotics.Vi har fokus på kostnadseffektive og gode løsninger for våre kunder og skreddersyr løsninger etter behov.

JM er verdens største leverandør av ROV’er og Subsea komponenter fra amerikanske Blue Robotics. Vi designer og produserer en helnorsk ROV i egne lokaler i Kristiansund. Vi har fokus på kostnadseffektive og gode løsninger for våre kunder og skreddersyr løsninger etter behov.

For en mer effektiv havbruksnæring

Behovet for effektivisering av inspeksjoner og overvåkning ser vi er en felles utfordring næringen har. Gjennom innovativ undervannsteknologi og gode samarbeidspartnere utvikler vi bærekraftige løsninger som kan både gi økt produktivitet og kontroll.

Vi har kompetansen som kreves

Vi jobber med nyskapende prosjekter hver eneste dag enten i samarbeid med deg eller på egne prosjekter. Vi er løsningsorienterte og finner alltid en utvei for ditt problem. Vi har lang og bred kunnskap i rutinekontroller, prosesser og ulike tjenester som må utføres i de maritime næringene .

Kontakt

Magnus Kjelland-Olsen

Telefonnummer: +47 404 10 717

E-post: salg@jmrobotics.no